Новини

Подаръче за мама

Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование - област Габрово организира осмомартенска работилничка „ Подаръче за мама “

Научи повече

Обучение на детски учители на тема „Използване на игровизацията като метод за мотивация на деца със СОП в образователния процес"

На 22 и 23 януари 2024г. в РЦПППО - Габрово се проведе обучение за квалификация на педагогическите специалисти на тема: „Използване на игровизацията като метод за мотивация на деца със СОП в образователния процес". Лектор и водещ на обучението беше Илияна Хинова – ерготерапевт в РЦПППО град Габрово.

Научи повече

Първа национална среща на ертотерапевтите в България - Габрово 2023

Успешно стартира „Първата национална среща на ерготерапевтите в България – Габрово  2023“, организирана от Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование област Габрово. В двудневната среща ще вземат участие над 30 участника от цялата страна

Научи повече

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОФЕСИОНАЛНА ОБЩНОСТ ЗА ПОДКРЕПА И ВЗАИМНО УЧЕНЕ

Можете да заявите своя интерес за участие в срещите на професионалната общност за подкрепа и взаимно учене чрез попълване на следния формуляр https://forms.gle/sd9zfn91W8CPYNjR7 в срок до 24.11.2023г.

Научи повече

МОЯТА ЧИСТА ПЛАНЕТА

Деца от Регионалният център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование - област Габрово участваха в празника "Моята чиста планета" .

Научи повече