Спортен празник

Спортен празник

Спортен празник

Емоции, усмивки, приятелства, вълнение, радост и щастливи детски очи! Това беше вчерашният ден за нашите специални деца, включвайки се в инициатива #BGБъдиактивен и отбелязвайки Европейския ден на спорта на Игрище "Малките вълчета" .
Най-голямата емоция за децата донесе световният шампион по мотоциклетизъм Teodor Kabakchiev, който освен , че ни остави без дъх показвайки невероятните си умения със своя мотициклет, отедели време, за да се запознае и подари лично на всяко дете подарък и не спести топлите си мотивиращи думи за всяко от тях.
Приятелствата и подкрепата дойдоха от прекрасните деца на треньора Georgi Gatev от ДЮФК Янтра 2013, които помагаха в спортните състезания специалните ни деца и в края на празника им подариха дори и медали. Имаше торта, осигурена отново от един наш добър приятел, който не иска да се споменава, но ние му благодарим, защото знаем, че ще види публикацията ????. Благодарим на Yoana Djambazova, която за пореден път организира и адаптира игрите и състезанията, на директора ни Росица Чернева за цялата организация и на специалистите ни, които през цялото време не се отделяха от специалните деца, а именно - Гита Ангелова, Joana Nikolova, Eliza Naneva, Нелия Джеджева, теодора деянова-янакиева, Евгения Милчева, Мима Начева-Ганчева, Hristo Hristov, Simona Marinova и Preslava Petrova