Детски празник „Здравей златна Есен“

Детски празник „Здравей златна Есен“

Детски празник „Здравей златна Есен“

08.10.2022

В много игри, песни, танци и весели усмивка премина празникът „Добре дошла, златна Есен“, организиран и реализиран от Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – Габрово и Спортен клуб „Равен старт 2020“ – Габрово.

 

Над 40 деца и ученици, повечето от тях със специални образователни потребности и техните семейства, се събраха в съботния ден в местността „Божковска поляна“ близо до Трявна.

Децата и учениците се включиха в спортните игри самоотвержено, подкрепяни от своите учители и семейства. В моментите на почивка се отличиха и няколко музикални таланта, които се погрижиха за музикалното настроение на присъстващите, а по-късно ще бъдат поканени да участват и в музикалния конкурс, организиран отново от Регионалния център по приобщаващо образование. След приключване на състезателните игри, участниците имаха възможност да съберат нови сили за игри и да оцветят своите ранички, спечелени в състезателните игри в любимите си цветове и си пожелаха нови игри и забавления.